Čista ljubav

O seriji

Žanr: dramska serija s humorističnim elementima

Broj epizoda: 150

Trajanje epizoda: 45 min

Godina proizvodnje: 2020.

Koncept i scenarij: Nataša Buljan, Mile Božičević i Tomislav Hrpka; prema ideji glumca Luke Juričića

Glavni redatelj: Zoran Margetić

Glavni glumci: Ksenija Pajić, Siniša Ružić, Milan Štrljić, Roko Sikavica, Jasna Odorčić, Meliha Fakić, Draško Zidar, Ankica Dobrić, Katarina Madirazza, Mia Mikulec, Enes Vejzović, Barbara Nola

Sadržaj

Serija prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske postaje u državi - Božene - i njenih kolega policajaca u jednom malom, mirnom i pitoresknom mjestu bez signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu.

Dizmovo je mjesto bez kriminala i u kojem junaci serije vode lagodan život: plaća ide, a posla nema. Problemi nastanu kada im iz Uprave jave kako planiraju ugasiti njihovu postaju upravo zbog nedostatka posla. Njima to nije po volji jer svatko je na neki način vezan za mjestašce.

Dolaze do pomalo nekonvencionalnog rješenja: da izmisle zločin koji će potom sami rješavati i time si "stvoriti" posao. Međutim s vremenom i uz angažman ostalih mještana koji se upletu u situaciju "zločin" prerasta njihove profesionalne sposobnosti i cijeli plan se postepeno počinje urušavati uz niz zabavnih zgoda i nezgoda.

Osim “povratka” u neviniji, jednostavniji, romantičniji svijet, serija nudi i puno zapleta i humora u vremenu u kojem su ljudi ovisni o mobitelima. Npr., signal može kratko i doći i sasvim promijeniti mjesto. Ne nabolje. Iako se radnja zbiva “danas”, u malom mjestu sve je baš kao nekad. Baba Beba čak nije promijenila kalendar još od 1987. - kaže bila je dobra godina... I još uvijek je!