O seriji

Žanr: Dramska serija s glazbenim elementima

Broj epizoda: 14

Trajanje epizoda: 60 min

Godina proizvodnje: 2013

Autor: Jelena Veljača

Redatelji: Branko Ivanda, Mladen Dizdar

Glavni glumci: Sementa Rajhard, Vanda Winter, Ivan Glowatzky, Linda Begonja, Mladen Vulić, Bojana Gregorić Vejzović, Nebojša Glogovac, Stjepan Perić, Petra Dugandžić
Pogledaj slike ›

Sadržaj

Jasmina (Sementa Rajhard) se prijavljuje na talent show ´Stella´ u nadi da će svojim izuzetnim pjevačkim sposobnostima osvojiti glavnu nagradu i tako spasiti majčin život. Majka je teško bolesna, a novčana nagrada obećana pobjedniku ´Stelle´ jedina je nada za njezino liječenje. Jasmini za pobjedu neće biti dovoljan rijetko viđeni talent jer njezina najveća suparnica Lana (Vanda Winter) je spremna na sve. I dok Jasminu na putu od trnja prema zvijezdama vodi borba za majčin život, Lana želi pobjedu kako bi osvojila majčinu ljubav. Zato ambiciozna i izrazito talentirana Lana nema namjeru prepustiti tron najbolje nikome.

Iz showa u show nade za uspjeh natjecateljima može dati jedino žiri kojeg predvodi nemilosrdni Gavran (Nebojša Glogovac). Tu je i Ela (Bojana Gregorić Vejzović), bivša plesačica koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma. Orsat (Stjepan Perić) je talentirani redatelj koji od početka showa pokazuje simpatije prema četvrtoj članici žirija, nekadašnjoj pjevačkoj zvijezdi Kiki (Petra Dugandžić).

Udio u gledanosti

Source: Nielsen Audience Measurement, TG: 18-54
15.09.-15.12.2013

Glavni glumci

Sementa Rajhard
Jasmina

Vanda Winter
Lana

Ivan Glowatzky
Kristijan

Linda Begonja
Jagoda

Mladen Vulić
Franjo

Bojana Gregorić Vejzović
Ela

Nebojša Glogovac
Lukas

Stjepan Perić
Orsat

Petra Dugandžić
Kika

Amar Bukvić
Martin

‹ Povratak

x